[bread_crumb][/bread_crumb]

verstand van zitgedrag.

Een “in house” vervaardigde sta/zit tracker, een mobiele applicatie en een analytisch portal. VitaBit Software biedt een product aan dat nieuwe inzichten geeft in jou zitgedrag.

VitaBit Logo

branding.

Gezondheidsbevordering op de werkplek, academisch onderzoek, interventie ontwikkelingen, “smart living” en sport, de mogelijkheid om zitgedrag te kunnen meten past VitaBit Software in meerdere gebieden toe. Met een nieuwe naam, een beeldmerk, lettertypes en frisse open kleuren is er eerst, volledig from scratch, een nieuwe identiteit gecreëerd.

VitaBit Software branding
VitaBit Roll Up banner
VitaBit illustraties
VitaBit Blog

sit / stand tracker.

Een portable tracker die zo in het kleinste zakje van je broek past en naadloos integreert met de native mobile app en het browser based portaal. Hierbij hoort een speciaal ontworpen tracker box en een bubble envelop omdat de tracker wordt verstuurd en zo in je brievenbus past.

app & portal.

Volledig user centric ontworpen biedt de Smartphone App snel inzicht in je zit / staan / lopen activiteiten. In het browser based portaal zijn toegevoegde functionaliteiten zoals een persoonlijke dashboard, samenwerken in groepen, inzicht krijgen door het zetten van doelen en vergelijken met anderen uit je groep aanwezig.

VitaBit portal
VitaBit Insight widgets

Wat ik voor deze opdracht gedaan heb

Branding

Grafisch ontwerp

UI / UX Design

Ontwikkelen

Vind je mijn werk goed en wil je contact opnemen? Gebruik dan dit formulier!

Of volg mij op Facebook, Instagram of LinkedIn