[bread_crumb][/bread_crumb]

“make something cool everyday”

Justin Godschalk

Dit ben ik. Graphic designer, web designer, UI designer & Creative frontend developer met passie voor het vak en oog voor detail.

” Dat gevoel.. een klant zien lachen omdat je alleen maar hun ideeën tot leven brengt, is iets wat mijn passie voor design blijft aanwakkeren. Maak iets moois, iedere dag weer. Eigenlijk ben ik een geluksvogel die kan leven van zijn grootste hobby, creatief bezig zijn en (gebruiksvriendelijk) ontwerpen “

153

succesvolle opdrachten

5475

dagen ervaring

32

tevreden klanten in 2023

Disciplines waarvoor je toch echt bij mij moet zijn

Grafisch ontwerper

Grafisch ontwerper met gevoel voor productiewaarde en aandacht voor detail. Sterke praktische kennis van Photoshop, Illustrator, InDesign en bijbehorende design tools. Gediplomeerd met meer dan 10 jaar werkervaring.

Web ontwikkelaar

Wordpress & Creative frontend ontwikkelaar, goed in HTML5, CSS3 en het bouwen van responsive websites. Kennis van JS implementatie en staat te popelen om meer te leren. Autodidact met meer dan 5 jaar werkervaring.

UI / UX designer

Better design, better experience. Ik ontwikkelde een grote belangstelling voor het ontwerpen van grafische gebruikersinterfaces en gebruikerservaringen voor web-based applicaties. Autodidact met meer dan 2 jaar werkervaring.

Conversie gerichte landingspagina & SEO

Natuurlijk is het erg belangrijk om goed gevonden te worden online, link building, content optimalisatie en social media. Maar nog belangrijker is dat je gevonden wordt door de juiste bezoekers. Hiervoor kun je een landingspagina maken die specifiek gericht is op één of meerdere zoekwoorden.

Social Media

Social media zorgt voor meer bezoekers naar jouw website. Theoretisch plaatst je jouw bericht niet 1 keer op het internet maar meerdere keren. Dit vergroot de vindbaarheid van jouw website doordat je de social networks kunt gebruiken als teaser om vervolgens een link te maken naar jouw website. Bovendien indexeert Google ook social networks!

24/7 Support

Bij een goede gebruikerservaring hoort ook 24/7 support voor degene waaraan je iets oplevert. Mijn telefoon staat dag en nacht aan voor dringende vragen. Bij 24/7 support horen ook goede afspraken, laten we daar samen uitkomen, ik sta open voor een goed gesprek.

Vind je mijn werk goed en wil je contact opnemen? Gebruik dan dit formulier!

Of volg mij op Facebook, Instagram of LinkedIn